Doceren

Ik ben gecertificeerd docent creatief schrijven (Scriptplus, HVA). Creatief schrijven is een breed werkveld. Het is begonnen als een artistiek vak beoefent door individuen, maar inmiddels zien ook bedrijven in dat een in verzorgd Nederlands geschreven tekst nog niet perse een goede, laat staan een graag gelezen tekst is. Creativiteit schrijven is aan te leren en ook aan te bevelen, niet alleen in op zichzelf staande teksten, maar zeker ook in bladen, bulletins en verslagen. 
Deelnemers aan cursussen een workshops creatief schrijven zoeken een uitlaatklep voor hun gedachtegoed en fantasie, voor herinneringen en overpeinzingen. Ze willen graag schrijven, maar ook graag delen. De middagen en avonden zijn behalve leerzaam ook heel gezellig. 
Op scholen geef ik workshops creatief schrijven die het ouderwetse stelonderwijs vervangen en kinderen ontvankelijk maken voor proza en poëzie. Het programma sluit aan bij thema´s (ook dat van de school zelf) en bijzondere gebeurtenissen (Kinderboekenweek, dag van poëzie enzovoort).

 

Workshops

Regelmatig zijn er eendaagse workshops en/of schrijf wandelingen creatief schrijven

Bekijk workshops